Categoría
#interiores, #reforma, #residencial
Tags
interiores, reforma, residencial
Sobre este proyecto
Año:2011
Localización:Cambados
Promotor:Autopromoción privada
Fotografía:Karlos Abal
Descrición/Descripción:

Hai un enorme elefante rosa nesta habitación. Esa magnífica fiestra a suroeste, que condiciona a distribución desta planta. Queremos cociñar, almorzar e descansar ao seu carón, gozando das vistas e da luz.
Proponse unha cociña minimalista, ocultando a zona de cocción tras un pequeno tabique. O lacado alto brillo prolonga a ventá, e o mobiliario transparente axuda a non sobrecargar a estancia. Tamén se fai unha reforma do aseo, onde o debuxo de cantos rodados do papel ten unha forte presenza, reflectíndose no espello coma se fora outro lenzo.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies