Categoría
#interiores, #obra nova, #residencial
Tags
interiores, obra nova, residencial
Sobre este proxecto
Ano:2010
Localización:Cambados
Colaboradores:Eva Serén Charlín, aparelladora
Promotor:Autopromoción privada
Materiais:SATE, cubierta invertida
Fotografía:Karlos Abal
Descrición/Descripción:

Os condicionantes de partida neste proxecto supoñen todo un reto de encaixe. A parcela, de apenas 5 metros de cruxía e 75 metros de fondo se sitúa entre dúas edificacións bastante elevadas, cuns acabados medianeiros moi representativos do chamado feísmo.
O programa de vivenda se realiza en planta alta, buscando a luz e as ventilacións cruzadas. A planta baixa se deixa como paso para traballar a parte traseira da parcela, que é cultivable, edificando unha pequena tira necesaria para colocar a escaleira de subida e certos servizos complementarios á vivenda.
Acadamos unha calificación enerxética A grazas a importancia do illamento (espesores e colocación) e dos sistemas de produción de enerxía. Isto, que en proxecto e obra, non supón un incremento do orzamento de execución, tradúcese nun importante aforro de cara ó futuro.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies